Ieder ritje een rustpuntje

Passend taxivervoer in Zeeuws-Vlaanderen

De taxiservice van Taxi de Zwart gaat verder dan personen simpelweg van A naar B vervoeren. De chauffeurs vinden het belangrijk dat elke passagier zich tijdens de rit zo comfortabel mogelijk voelt. Een helpende hand, een kletspraatje of juist een moment van rust. Taxi de Zwart voelt haarfijn aan waar u behoefte aan heeft.

Regiotaxi bestellen?

Van deur tot deur met Regiotaxi Zeeuws-Vlaanderen Zieken- en rolstoelvervoer

Taxi de Zwart verzorgt divers streekvervoer in Zeeuws-Vlaanderen. Mensen met een lichamelijke beperking kunnen ook rekenen op comfortabel vervoer van deur tot deur. 

Zieken- en rolstoelvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis, maar is het voor u lastig om hier zelfstandig naartoe te gaan? Of maakt u gebruik van een rolstoel en heeft u hiervoor geen passend vervoer? Dan kunt u ook rekenen op Taxi de Zwart uit Breskens.

Regel uw vervoer

Personen- en groepsvervoer

Heeft u alleen voor uzelf een taxi nodig of voor een grote groep? De taxiservice voor personen- en groepsvervoer van Taxi de Zwart reikt ver. U kunt voor groepen van 35 tot 80 personen vervoer regelen bij ons taxibedrijf uit Breskens. Diverse bussen en een touringcar, inclusief chauffeur, staan tot uw beschikking. 

Zakelijk vervoer

Taxi de Zwart heeft verschillende luxe auto’s in het wagenpark. Deze voertuigen bieden u maximaal comfort. Ideaal voor passagiers binnen het zakelijk segment. Terwijl u onderweg bent naar uw afspraak, bereidt u bijvoorbeeld nog rustig uw vergadering voor. Benut uw tijd optimaal met het zakelijk vervoer van Taxi de Zwart.

Regel uw vervoer